Martin Dyrhøj 

Martin Dyrhøj  har været medlem af Marketers.dk - siden 22. juni 2013

indlæg
Oprettede Indlæg
71
kommentar
Kommentarer
101
kommentar
Modtagne plusser
115
Om Martin Dyrhøj

2011 var året, hvor jeg skød mit første affiliate projekt i gang. Det var en modeblog, der ved hjælp af korte tekster og tvivlsomme links hurtigt begyndte at rangere i søgemaskinerne og tiltrække en masse trafik - og ikke mindst leads. Strategien har ændret sig, men den samme store passion og interesse for affiliate marketing lever i bedste velgående. Derfor er jeg fortsat medlem af Marketers.dk, hvor jeg nyder at suge en masse viden og inspiration til mig.

Jeg er endnu ikke kommet dertil, hvor jeg kan leve 100 % af affiliate marketing, men ambitionen er at investere endnu mere i affiliate i fremtiden. I skrivende stund driver jeg bl.a. https://haandvaerkeroversigt.dk/, hvor jeg guider boligejeren i at indhente gode håndværkertilbud. Som den mindst handy person i verden er det måske lidt komisk, at jeg driver en hjemmeside om håndværkerydelser, men erfaring har vist, at man sagtens kan få succes i en branche, man ikke nødvendigvis er ekspert inden for. Dog kan viden og interesse i et givent emne være en stor fordel, da det gør det lettere at producere godt indhold.

Når jeg ikke lige forbedrer mine affiliate sider, så skriver jeg tekster for små og mellemstore kunder, herunder en del webshops. Derudover gør jeg mig i SEO og linkbuilding i særdeleshed.

Marketers.dk - RK Portals I/S

CVR 28823282 - Gl Nyrupvej 76

4400 Kalundborg

Telefon: +45 36991367

service@marketers.dk