Marketers Morgen Podcast

Marketers Morgen podcast

Alle hverdage udkommer en ny episode på cirka 10 minutter. Emnerne tager udgangspunkt i aktuelle tråde fra forummet på Marketers.dk og handler om affiliate marketing og dermed online Marketing generelt. Dine værter er Anders Saugstrup og Mikael Rieck.

Abonnér her:
Apple iTunes, Android, Google Podcasts, Youtube, RSS eller Email.

Product Sourcing Del 2 – De glemte elementer


Af Mikael Rieck

|

26. juli 2024

Product Sourcing Del 2

Mikael har været på LinkedIn og fået hjælp til andre vigtige elementer, når der skal sources produkter i udlandet, som potentielt kan sælges i Danmark. Det kom der en masse god dialog ud af, som bliver vendt i dagens episode.

Den måske vildeste shop – Til ham der har alt


Af Mikael Rieck

|

25. juli 2024

Den måske vildeste shop

Det er ikke nogen hemmelighed (for den trofaste lytter), at Anders og Mikael til tider har lidt svært ved at finde på ting, de ønsker sig. I dag dukker der en shop op, som pludselig har sat en masse potentielle behov i gang. Lyt med og bliv inspireret samt find indsigter til dit næste eventyr.

Købe Brick&Mortar butikker – Sker det i Danmark


Af Mikael Rieck

|

24. juli 2024

Købe Brick&Mortar butikker

I USA er det et populært emne at tale om køb af Brick&Mortar forretninger, men i Danmark er det ikke noget, der tales helt så meget om. Anders og Mikael er i dag omkring, om det er fordi, det ikke sker, eller der blot ikke tales om det online, og er det overhovedet er en god ide og meget meget mere.

Affiliate Performance Analyse – En god indsigt i forretningen


Af Mikael Rieck

|

23. juli 2024

Affiliate Performance Analyse

Udvalgte forretninger bliver tilbudt en Affiliate Performance Analyse, og Mikael taler i dag med Anders om de indsigter, der kommer frem i forbindelse med en sådan gennemgang. Både indsigter omkring hele affiliate setuppet, men også indsigter i forretningerne som helhed.

Hvad hvis istid? – Er vi klar til store ændringer


Af Mikael Rieck

|

22. juli 2024

Hvad hvis istid?

Anders kommer i dag med emnet, at Golfstrømmen måske snart forsvinder, og at en mulig istid kan finde sted. Også hurtigere end vi måske forventer. Derfor handler dagens emne om, hvorvidt kan man forberede sig på den slags, hvad der måske kommer til at ske, og om der er en mulig plan B.

Skal vi til at preppe? – Praktiske eksempler


Af Mikael Rieck

|

19. juli 2024

Skal vi til at preppe?

Beredskabsstyrelsen har udsendt en skrivelse om, hvordan danskerne bør forberede sig på kriser i fremtiden. Skrivelsen indeholder flere anbefalinger, som Anders og Mikael kommer omkring i dagens episode. Dialogen stopper dog ikke der, men tager det hele et skridt videre.

Lille bil eller stor bil – IVS eller Aktieselskab


Af Mikael Rieck

|

18. juli 2024

Lille bil eller stor bil

Dagens episode handler om, hvordan du bliver opfattet af andre, hvilke signaler du sender, og hvorfor du vælger som du gør. Anders og Mikael taler om både store og små biler, men også om selskabstyper, påklædning, bolig og en masse andre ting, som kan påvirke andres opfattelse af dig.

Source produkter på Alibaba – Hvad skal man lede efter


Af Mikael Rieck

|

17. juli 2024

Source produkter på Alibaba

Alibaba er et fantastisk sted at finde nye og spændende produkter, man kan importere og sælge med en god fortjeneste. Men der er mange aspekter, man skal overveje, inden man bestiller en container hjem. De punkter taler Anders og Mikael om i dagens episode. Lyt med, hvis du påtænker at hente nye produkter hjem fra Kina.

Hvorfor humaniod robot fobi? – 1 mia robotter globalt


Af Mikael Rieck

|

16. juli 2024

Hvorfor humaniod robot fobi?

Elon Musk mener, at der kommer til at være humanoid robotter overalt i fremtiden. Mikael har set for mange SciFi film og dialogen handler derfor om, hvorvidt man skal være bange for dem, om vi overhovedet får råd til dem, og hvad de reelt skal udføre af opgaver.

Drop at bygge AI tools – Her er hvor guldet ligger


Af Mikael Rieck

|

15. juli 2024

Drop at bygge AI tools

I stedet for at bygge nye SaaS løsninger eller ChatBots baseret på OpenAI, så ligger der andre muligheder derude for at udnytte AI og tjene gode penge på det. Anders og Mikael taler om alt fra at skabe sin egen LLM baseret på opensource til at skabe produkter ud af noget, der tidligere var services.

At hyre en website operator – Giver det mening?


Af Mikael Rieck

|

12. juli 2024

At hyre en website operator

Hvis du for ca. $3500 pr. måned kan få et team af eksperter til at bygge dig en digital forretning med branding, processer, automatiseringer og indhold, er det så dyrt? Anders og Mikael taler om muligheden, og om hvorfor det teoretisk giver god mening, men at der alligevel kan være ting, der holder en tilbage.

Næste gadget? – Når man ikke ønsker sig noget


Af Mikael Rieck

|

11. juli 2024

Næste gadget?

Det er lidt en luksus, men også et problem. Hvis man ikke ønsker sig noget, så er der ikke meget at se frem til, og så kan drivkræften forsvinde. Anders og Mikael taler om ønsker i form af gadgets (og maskiner), som de måske ønsker sig.

Kedelige (men effektive) marketingideer


Af Mikael Rieck

|

10. juli 2024

Kedelige (men effektive) marketingideer

Vi kender nok alle de marketingideer, som lige nu er mest populære og dermed brugt. Men hvad med dem som er lidt mere kedelige? Ofte kan de virke bedre uden at kræve en helt så stor indsats. Mikael har taget 5 eksempler med, som han vender med Anders.

Et lille affiliateeventyr – Kan David klare Goliat?


Af Mikael Rieck

|

9. juli 2024

Et lille affiliateeventyr

Et affiliatesite med navnet HouseFresh er blevet ramt hårdt af Googles seneste opdateringer. Selvom indholdet er rigtig godt, deres tests er ægte og en masse andre ting taler for hjemmesiden, så har de mistet næsten alt. Anders og Mikael taler om, hvorvidt de kan komme tilbage på sporet og om deres kamp for at råbe Google op.

AI avatar klon – Nu kan du droppe møderne


Af Mikael Rieck

|

8. juli 2024

AI avatar klon

Zooms CEO og founder vil skabe digitale kloner, der kan tage dine møder for dig. Men giver det overhovedet mening, og hvilke udfordringer er der? Anders og Mikael har en debat omkring emnet og om, hvorvidt det overhovedet er muligt indenfor en overkommelig fremtid.

Affiliate via ChatGPT – Inkl. auto-linking


Af Mikael Rieck

|

5. juli 2024

Affiliate via ChatGPT

Mikael er faldet over et eksempel fra udlandet, hvor en affiliate forsøger at skabe en forretning via en ChatGPT løsning. Vedkommende gør det ikke særlig godt, så Anders og Mikael taler om, hvad der evt. skal til for at gøre det bedre og kunne få en forretning ud af det.

Affiliates med mistede rankings – Tjen penge på dette – Del 2


Af Mikael Rieck

|

4. juli 2024

Affiliates med mistede rankings

Har du mistet dine rankings og leder efter en anden måde at tjene affiliatekommissioner på, så har Anders en ny ide med i dagens podcast. Det handler om at lade sig inspirere af andre (i udlandet), der gør det godt, og så gøre noget tilsvarende på hjemmemarkedet.

Skab det der før var umuligt – Nu er det kun hårdt


Af Mikael Rieck

|

3. juli 2024

Skab det der før var umuligt

Microsofts CTO fortæller, at vi med AI i dag skal forsøge at skabe det, der før var umuligt. Hvis vi kun forsøger at skabe det, der tidligere var svært, men nu er nemt, så holder vores forretning ikke i længden. Anders og Mikael taler derfor om, hvordan man spotter disse tidligere umulige problemer og finder løsninger på dem.

Affiliates med mistede rankings – Tjen penge på dette – Del 1


Af Mikael Rieck

|

2. juli 2024

Affiliates med mistede rankings

En af Googles ranking faktorer er styrken på domænet. Anders og Mikael taler i episoden om, hvordan der findes en del stærke domæner derude, hvor en dygtig content affiliate vil kunne indgå et samarbejde til gavn for alle parter. Anders og Mikael er ikke helt enige om, hvor let det vil være at få sådan en aftale i hus.

Agents bliver en del af CoPilot – Åbner muligheder for langt flere


Af Mikael Rieck

|

1. juli 2024

Agents bliver en del af CoPilot

I maj 2024 fortalte Microsoft, at de lancerer CoPilot Studio, som indeholder AI agenter. Anders og Mikael taler om, hvordan dette muligvis kommer til at gøre AI langt mere anvendeligt for mere almindelige brugere, da processen fremadrettet bliver mere “menneskelig”, og derfor ikke så uvant og uden en masse prompts.