Marketers Morgen Podcast

Marketers Morgen podcast

Alle hverdage udkommer en ny episode på cirka 10 minutter. Emnerne tager udgangspunkt i aktuelle tråde fra forummet på Marketers.dk og handler om affiliate marketing og dermed online Marketing generelt. Dine værter er Anders Saugstrup og Mikael Rieck.

Abonnér her:
Apple iTunes, Android, Google Podcasts, Youtube, RSS eller Email.

Når du mangler idéer – Sådan finder du på nyt indhold


Af Mikael Rieck

|

17. januar 2020

Når du mangler idéer

Baseret på en tråd i Marketers.dk forummet, taler Anders og Mikael om hvad man kan gøre for at finde på nye og gode ideer at producere indhold omkring. Alt fra tools og metoder til hvad der kan give en god branding effekt bliver vendt.

Virale infografikker – Eksempler på ting der virker


Af Mikael Rieck

|

16. januar 2020

Virale infografikker

Infografikker kan bruges til rigtig mange ting. Anders har arbejdet meget med at få dem til at tiltrække links, men i dagens episode bliver der talt om, hvad der kan få dem til at gå viralt. Hør eksempler på infografikker, der har fået mange delinger, og hvorfor de formentlig har fået det.

Et spark bagi – Sådan komme du i gang igen


Af Mikael Rieck

|

15. januar 2020

Et spark bagi

Vi oplever alle fra tid til anden, at det kan være svært at motivere sig selv. Dagens episode handler om, hvilke ting og metoder man kan bruge til at motivere sig selv, genfinde inspirationen og få sat lidt tempo på sin forretning igen. Anders og Mikael deler de tools og teknikker, de hver især benytter.

Når du skal starte en webshop – Ting du SKAL tænke over


Af Mikael Rieck

|

14. januar 2020

Når du skal starte en webshop

I dagens episode af Markters Morgen taler Anders og Mikael om, hvilke ting der er vigtige at have med i sine overvejelser inden man vælger at starte en webshop. Der er ting, som mange bruger en masse tid på i starten, men som slet ikke er vigtigt. Lyt med og hør hvilke ting, der giver mening at have med i overvejelserne og hvorfor.

Find (billig) deltidsmedarbejder – Studiemedhjælper på 10-20 timer


Af Mikael Rieck

|

13. januar 2020

Find (billig) deltidsmedarbejder

Et medlem på Marketers forummet har lavet et opslag, hvor der søges en studiemedhjælper til 10-20 timers SEO arbejde. Anders og Mikael tager udgangspunkt i tråden, når der tales om, hvad man kan skrive i jobopslag, og hvor det giver mening at lede efter den slags kompetencer. Anders kommer blandt andet også ind på, hvordan han har brugt betalte Facebook annoncer med stor succes.

Bulk Check af Instagramprofiler – Findes der et tool til det


Af Mikael Rieck

|

10. januar 2020

Bulk Check af Instagramprofiler

Anders har i forbindelse med sit arbejde for Partners Ads skulle finde en masse informationer omkring en lang række Instagramprofiler og har derfor ledt efter et stykke software til at gøre arbejdet lettere. I dagens episode taler Anders og Mikael om, hvorfor det er vigtigt at kende de detaljer, men også hvilke tools der findes derude, og hvorfor de ikke giver Anders det, han har brug for.

Giver Adsense mening – Kan man splitteste det?


Af Mikael Rieck

|

9. januar 2020

Giver Adsense mening

I en tråd på Marketers forum er der et medlem, der spørger ind til, om Adsense overhovedet giver mening at benytte. Anders og Mikael kommer i dagens episode blandt andet ind på, hvorvidt man overhovedet kan splitteste Adsense, og hvornår og for hvem Adsense i det hele taget giver mening at benytte i forhold til andre former for indtægt på hjemmesider.

Passiv indtægt case – Indtægten der kommer af sig selv


Af Mikael Rieck

|

8. januar 2020

Passiv indtægt case

Passiv indtægt har længe været en drøm for mange, og i dagens episode af podcastet taler Anders og Mikael om en specifik app, der tjener gode penge passivt. De kommer også omkring, hvorvidt det passive overhovedet eksisterer, og om det at ville skabe en passiv indtægt overhovedet er så attraktivt i dag, som det var for 10-15 år siden.

Proces for køb af affiliate sites – Fakta fra en opkøber


Af Mikael Rieck

|

7. januar 2020

Proces for køb af affiliate sites

I dagens episode af Marketers Morgen taler Anders og Mikael om et webinar, der er optaget med Christian Soelberg Due. Christian arbejder med at opkøbe og udvikle affiliatesider i den finansielle niche i Danmark. Et super spændende emne som både affiliates og opkøbere af sites vil kunne få noget ud af.

Den største udfordring – for affiliates i 2020


Af Mikael Rieck

|

6. januar 2020

Den største udfordring

Når du arbejder med affiliate marketing, så er der mange udfordringer, der skal overkommes, for at nå til det næste niveau. Baseret på en tråd i Marketers.dks forum taler Anders og Mikael om de udfordringer, som medlemmerne står med, samt hvad der evt. skal til for at arbejde sig igennem de udfordringer. Arbejder du som affiliate, så har du minimum en af de udfordringer lige nu.

Kviklån vs. affiliates – Fremtiden efter lovindgreb


Af Mikael Rieck

|

3. januar 2020

Kviklån vs. affiliates

Den danske regering har kastet sig over at lovgive på området for kviklån, og det kan få konsekvenser for både affiliates og affiliatenetværk. Anders har lidt insiderviden på området, og umiddelbart så ser det ikke helt så skidt ud, som det umiddelbart kunne lyde til.

ROI på danske tekstforfattere – for danske affiliates


Af Mikael Rieck

|

2. januar 2020

ROI på danske tekstforfattere

Et medlem har spurgt om det overhovedet er muligt at have et godt afkast (ROI) på tekster skrevet af danske tekstforfattere, når teksterne skal bruges på affiliatesider. Anders og Mikael kaster lys over de elementer, der er vigtige for at sikre, at det bliver en god forretningsmæssig beslutning af købe tekster.

Mulighederne i 2020 – og farvel til 2019


Af Mikael Rieck

|

1. januar 2020

Mulighederne i 2020

På årets første dag har Anders og Mikael valgt at dele de store ting, der er sket i 2019. Både på den forretningsmæssige side og på den private side. Ligeledes kigger de fremad mod 2020 og spår lidt om, hvad der kommer til at ske, og der er muligvis endda et par overraskelser imellem.

Hvem skal sælge mine links? – Sådan ville vi gøre det


Af Mikael Rieck

|

31. december 2019

Hvem skal sælge mine links?

Hvis du som en masse andre danskere ligger inde med 100vis af PBN-sider med god DR, så kan det måske give mening at få andre til at sælge links for dig. Men hvem skal man samarbejde med, hvordan skal betalingsaftalen være, og hvilke forventninger kan de to parter stille til hinanden? Alt dette og meget mere taler Anders og Mikael om i dagens afsnit af Marketers Morgen podcastet.

Vælg en samarbejdspartner – der er proaktiv og tænker selv


Af Mikael Rieck

|

30. december 2019

Vælg en samarbejdspartner

En af de bedste ting, du kan gøre som konsulent eller samarbejdspartner, er at tænke selv og agere ud fra din kundes bedste. I dagens episode tager Anders og Mikael udgangspunkt i et opslag fra en bogholder/revisor, som kender sine kunder. Hør om en masse konkrete eksempler og situationer, samt hvordan du selv kan huske at tænke det ind i din egen forretning.

Fra 2. division som affiliate – til Superliga affiliate


Af Mikael Rieck

|

27. december 2019

Fra 2. division som affiliate

Et medlem fra Marketers.dks forum har spurgt, hvordan han tager sin affiliate forretning fra nogle tusind kroner pr. måned til 100.000 kroner pr. måned. Det er et meget populært emne, så i dagens episode kan du høre, hvordan Anders og Mikael anbefaler, at du anskuer det, og hvorfor meget af det kommer til at afhænge af de valg, du træffer, og de investeringer af tid og penge, du er klar til at foretage.

Medierne vs. linkbuilding – Hvorfor køres der hetz lige nu


Af Mikael Rieck

|

26. december 2019

Medierne vs. linkbuilding

Gennem de seneste 6-12 måneder har der været tiltagende interesse fra journalister og medier omkring linkbuilding på det danske marked. Der har været skrevet negative artikler og udgivet videoer om, hvordan der manipuleres med søgeresultaterne. Men er der hold i anklagerne, og giver artiklerne overhovedet en effekt ude i markedet? Lyt med og hør, hvad Anders og Mikael tænker om emnet.

Sådan laver du personlig branding – Skaf dig selv drømmejobbet


Af Mikael Rieck

|

25. december 2019

Sådan laver du personlig branding

Hvis du gerne vil have flere kunder eller gerne vil lande drømmejobbet, så kan personlig branding være vejen frem. Vi har endnu engang inviteret Søren Sprogø i studiet for at fortælle om hans egen tilgang til personlig branding, og hvilke tiltag han mener vil have den største effekt i forhold til at få budskabet ud og lande det helt rigtige job.

RankTrackers anno 2020 – Hvad skal du vælge og hvorfor


Af Mikael Rieck

|

24. december 2019

RankTrackers anno 2020

Rank tracking kan være rigtig dyrt, hvis du har mange søgeord og vil kende dine placeringer på daglig basis. Derfor leder mange efter billige løsninger. Det emne tager Anders og Mikael op i dagens episode. Lyt med og hør hvor og hvornår du skal bruge hvilke tools, og hvorfor en gratis løsning muligvis er det bedste valg lige nu.

Hvad er Publicistplatformen? – En god eller dårlig ide


Af Mikael Rieck

|

23. december 2019

Hvad er Publicistplatformen?

Flere af de største danske mediehuse er gået sammen for at lancere noget, som de kalder for Publicistplatformen. Ikke nok med, at en domænehaj har snuppet domænet, så er det også uklart for Anders og Mikael, hvad konceptet egentlig er, og hvem der kan drage fordel af det (udover medierne selv).