Marketers Morgen Podcast

Marketers Morgen podcast

Alle hverdage udkommer en ny episode på cirka 10 minutter. Emnerne tager udgangspunkt i aktuelle tråde fra forummet på Marketers.dk og handler om affiliate marketing og dermed online Marketing generelt. Dine værter er Anders Saugstrup og Mikael Rieck.

Abonnér her:
Apple iTunes, Android, Google Podcasts, Youtube, RSS eller Email.

Dette kan ChatGPT lige om lidt – Fra indkøb til visualiseringer


Af Mikael Rieck

|

9. juni 2023

Dette kan ChatGPT lige om lidt

Co-founder af OpenAI, Greg Brockman, deler på en TEDtalk, hvordan ChatGPT kommer til at kunne løse endnu flere opgaver for os i fremtiden. Det bliver langt mere end chat og kommer til at kunne arbejde på tværs af diverse applikationer og nærmer sig derfor endnu mere en personlig assistent.

Hvordan går det med Affiliatemanager – Anders går i dybden


Af Mikael Rieck

|

8. juni 2023

Hvordan går det med Affiliatemanager

Anders har givet Mikael strenge instrukser om at svare kort og præcist. Samtidig bliver der stillet meget åbne spørgsmål, og Mikael skal endda sætte en score på en masse elementer af forretningen. Et anderledes podcast, der går mere i dybden.

Indretnings AI – Fed feature og smart webshop


Af Mikael Rieck

|

7. juni 2023

Indretnings AI

Hør hvordan en service-/konsulentvirksomhed har implementeret AI og en digital tilgang på en helt unik (og genial) måde. Anders og Mikael taler i dag om Collov.com, og hvordan de både tilbyder en billig service, deres egen unikke GPT løsning, kombinerer det med en webshop og sikkert har en helt masse upsells i deres kundefunnel. Dybt inspirerende tilgang.

Oprydning i dine affiliates – Hvorfor og hvordan – Ikke altid smart


Af Mikael Rieck

|

6. juni 2023

Oprydning i dine affiliates

Baseret på en tråd i Marketers.dk forummet, så skal det i dag handle om, hvordan og hvorvidt man som annoncør skal rydde op i sine affiliates. Nogle annoncører vælger at afvise inaktive affiliates, men det er sjældent en optimal løsning. Lyt med og hør hvorfor.

AI til organisk eller PPC – Lad maskinerne gøre det store arbejde


Af Mikael Rieck

|

5. juni 2023

AI til organisk eller PPC

Rigtig mange, der arbejder med content og SEO, er begyndt at kigge ind i at bruge AI til at få mere organisk trafik. Der er ikke helt så mange, der bruger tid på at implementere AI i betalt trafik, så det er emnet Anders og Mikael vender i dagens episode.

Googles Magi Søgemaskine – Har Google tabt pusten helt?


Af Mikael Rieck

|

2. juni 2023

Googles Magi Søgemaskine

Google kæmper for at følge med i AI udviklingen og holde sig selv relevant. Samtidig skal reklameforretningen beskyttes på bedste vis. MAGI er det sidste nye skud på stammen, og Anders og Mikael taler om, hvad der er i vente, og hvorvidt det er nok for Google til at holde sig relevant.

Sjælland vs. Jylland – Forskelle på godt og ondt


Af Mikael Rieck

|

1. juni 2023

Sjælland vs. Jylland

Anders er vokset op i Jylland, og Mikael bor pt. i Jylland. Dagens podcast er derfor lidt anderledes og mere personligt, da de taler om forskelle på godt og ondt mellem de to landsdele. Heldigvis er der mest godt at sige.

Googles Nye Review Guidelines – Rigtige tests bliver nødvendige


Af Mikael Rieck

|

31. maj 2023

Googles Nye Review Guidelines

I Googles opdaterede review guidelines er der sket flere væsentlige ændringer. I dagens podcast taler Anders og Mikael om ændringerne, og hvordan ægte reviews bliver mere nødvendige og i langt flere områder og nicher end tidligere. Flere affiliates har heldigvis set lyset, og annoncører skal være klar til at give flere produkter væk til review formål.

$1M på 5 år via ét affiliateprogram – Brug af brand søgeord


Af Mikael Rieck

|

30. maj 2023

$1M på 5 år via ét affiliateprogram

Anders og Mikael er ikke helt enige i dagens podcast. Historien handler om en affiliate, der laver en lille million kr. i profit om året ved at drive brandtrafik til en webshop. Den case er både inspirerende og kan nok også kopieres. Ligeledes er den relevant for e-commerce virksomheder, der kigger ind i, hvad deres affiliates laver.

Er fremtiden i fortiden? – Hvilke hypes kommer stille tilbage?


Af Mikael Rieck

|

29. maj 2023

Er fremtiden i fortiden?

Mange ting bliver hypet i kortere perioder og forsvinder så igen. Nogle kommer aldrig tilbage, mens andre stille og roligt sniger sig ind og bliver brugt af den brede masse. Anders og Mikael taler om specifikke eksempler på produkter, som har oplevet denne trend, og hvilke der måske kommer tilbage med en bredere målgruppe.

Ranker med tusindvis af AI artikler – Specifikke cases der virker


Af Mikael Rieck

|

26. maj 2023

Ranker med tusindvis af AI artikler

Baseret på et blogindlæg fra SEO.ai taler Anders og Mikael i dag om, hvordan blandt andet Sunsigns arbejder med AI artikler og konverterer trafikken til indtægter. De kommer også omkring, hvordan man som content affiliate kan overveje at skalere sin indholdsproduktion. Det bør dog ikke ske uden omtanke.

Tool og beregnere til affiliates – Brug AI til at skabe gode tools


Af Mikael Rieck

|

25. maj 2023

Tool og beregnere til affiliates

Hvor det tidligere krævede en udvikler og ofte en større investering, så er tools og beregnere i dag meget lettere at lave. Som affiliate kan man bruge det til sin fordel ved bedre at hjælpe læseren, øge konverteringen og måske endda få nogle gode indgående links ud af det.

Memecam.io – Danske bagmænd – Let tool til meme marketing


Af Mikael Rieck

|

24. maj 2023

Memecam.io - Danske bagmænd

Uanset om du vil til at lave mange flere memes, arbejde med meme marketing eller blot have det lidt sjovt, så bør du kaste et blik på memecam.io – Anders og Mikael taler i dag om det lille gratis tool, og hvor imponerende det er til at afkode billeder og komme med sjove tekster, der passer til.

AutoGPT og AI Agents – Fremtiden er interessant


Af Mikael Rieck

|

23. maj 2023

AutoGPT og AI Agents

Tidligere har man skulle prompte på livet løs, men nu kan AI Agenter klare den del også. Du giver den i princippet “bare” et mål, og så løber den derudaf. Mulighederne er uendelige, men samtidig bliver man som bruger også lidt skræmt. Et tool der bliver nævnt er dette

Høj hvid hat linkbuilding med AI – Det virker stadig


Af Mikael Rieck

|

22. maj 2023

Høj hvid hat linkbuilding med AI

Linkbuilding er blevet lettere efter AI er blevet en udbredt ting. Endda den helt hvide linkbuilding, som ellers tidligere har krævet en masse ressourcer. Anders og Mikael taler om, hvordan AI kan hjælpe, og hvorfor det stadig virker, selvom alle i princippet kunne gøre det i uendelighed.

Webshop og TikTok marketing – Genererer $100K/md (i 3 steps)


Af Mikael Rieck

|

19. maj 2023

Webshop og TikTok marketing

Skal du være på TikTok som ecommerce virksomhed? Umiddelbart er Anders og Mikael enige i, at det kan give mening. I hvert fald at få det testet af. Baseret på en konkret case og en 3-trins proces taler de om, hvordan man som virksomhed kan angribe opgaven.

Twitter: Elon, tips og tricks – Godt eller skidt?


Af Mikael Rieck

|

18. maj 2023

Twitter: Elon, tips og tricks

I dag er Anders og Mikael ikke helt enige. Emnet er Twitter og Elon Musk. Er Twitter på vej i den rigtige retning eller på vej mod afgrunden? Er det blevet et bedre medie eller et dårligere medie? Det og meget mere bliver livligt vendt. Lyt med og giv gerne din egen holdning til kende.

Er AI farligt? – Hvor er vi på vej hen


Af Mikael Rieck

|

17. maj 2023

Er AI farligt?

Selvom man er super positiv omkring en ting som AI, så kan det være sundt også at lytte til, hvad de lidt mere negative røster mener og tænker. Blot for ikke at blive for ensporet i sin tankegang. Anders og Mikael taler i dag om blandt andet Eliezer Yudkowsky, der mener, at AI kommer til at slå os alle sammen ihjel, hvis ikke vi passer på.

Byg et AI drevet affiliate netværk – Lad ChatGPT guide dig


Af Mikael Rieck

|

16. maj 2023

Byg et AI drevet affiliate netværk

Anders og Mikael går igen i AI hjørnet, og i dag har Mikael leget med ideen om, hvordan man kan starte en ny forretning, der evt. kan konkurrere med de eksisterende spillere på markedet. ChatGPT er ikke 100% perfekt, men kommer med nogle interessante ideer, der kan arbejdes videre med.

Hvordan tager man springet – fra lønmodtager til selvstændig


Af Mikael Rieck

|

15. maj 2023

Hvordan tager man springet

Det kan føles sikkert at være i job og usikkert at være selvstændig. Der er fordele og ulemper ved begge dele. I dag fortæller Anders og Mikael om deres egne erfaringer, og hvorfor man som lønmodtager bør overveje at kigge ind i at blive selvstændig i stedet for.