Marketers Morgen Podcast

Marketers Morgen podcast

Alle hverdage udkommer en ny episode på cirka 10 minutter. Emnerne tager udgangspunkt i aktuelle tråde fra forummet på Marketers.dk og handler om affiliate marketing og dermed online Marketing generelt. Dine værter er Anders Saugstrup og Mikael Rieck.

Abonnér her:
Apple iTunes, Android, Google Podcasts, Youtube, RSS eller Email.

Historien om en fisker – Midlet til mĂĄlet er vigtig


Af Mikael Rieck

|

10. december 2019

Historien om en fisker

Tænk over, hvad du drømmer om, og hvad mĂĄlet er, for alt det du render og laver. Et Marketers medlem har læst en historie om en fisker, der har fĂĄet ham til at have en “aha oplevelse”. Anders og Mikael taler i dag om, hvorvidt fiskerhistorien giver mening, og hvad man kan tolke ud af den.

Fremtiden for Black Friday i DK – og for Cyber Monday og Singles Day


Af Mikael Rieck

|

9. december 2019

Fremtiden for Black Friday i DK

Danskerne har taget Black Friday til sig, men der er også forbrugere og virksomheder, som kæmper mod konceptet. I dagens afsnit taler Anders og Mikael om, hvad de mener, fremtiden bringer. Bliver de forskellige amerikanske koncepter vildere, eller har vi set toppen?

Udvidelse af affiliateforretning – Set fra et netværks perspektiv


Af Mikael Rieck

|

6. december 2019

Udvidelse af affiliateforretning

Hvis affiliates bliver bedre til at sælge produkter, sĂĄ er det godt for bĂĄde affiliates og annoncører. Hvis annoncører kan fĂĄ fat i helt nye websites med en masse trafik, sĂĄ er der meget omsætning at hente. I dagens episode fortæller Anders, hvordan han aktivt arbejder med dette for at hjælpe Partner-ads’ mange annoncører og affiliates.

Bliv bedre til at sende e-mail – Hvad virker og hvad virker ikke?


Af Mikael Rieck

|

5. december 2019

Bliv bedre til at sende e-mail

Baseret på et spørgsmål fra et medlem på Marketers.dk taler Anders og Mikael om, hvordan man bedst kan finde ud af, hvordan man skal skrive og formattere sin e-mails for at få størst mulig effekt. Det er slet ikke så let, som det måske lyder, så lyt med og få ideer til, hvordan du selv kan gøre det.

Find udenlandske influencers – 2 metoder til at finde de rigtige


Af Mikael Rieck

|

4. december 2019

Find udenlandske influencers

I dagens episode af Marketers Morgen fortæller Anders og Mikael, hvordan de ville gribe det an, hvis de skulle ud og finde bloggere og influencers i udlandet (specifikt Tyskland i dette eksempel). Lyt med og hør, hvorfor det ikke nødvendigvis behøver at være så svært.

Kritisk affiliate tracking – Vær obs pĂĄ affiliate cookies


Af Mikael Rieck

|

3. december 2019

Kritisk affiliate tracking

Med Ad blockers og ITP udrulninger i diverse populære browsere, så er det blevet rigtig svært som annoncør at tracke sin markedsføringsindsats. Det gælder også den omsætning, der skabes via affiliates, og derfor er det kritisk, at man har 100% styr på, at både netværket og ens eget site er sat korrekt op til at håndtere at alt bliver korrekt tracket.

Googles BERT update – PĂĄvirker 10% af alle søgninger


Af Mikael Rieck

|

2. december 2019

Googles BERT update

Google har i oktober 2019 rullet endnu en update til deres algoritme ud, og denne gang har det fået navnet BERT. I dagens episode taler Anders og Mikael om, hvad denne update handler om, hvad man kan gøre for at optimere mod den, og hvad vi skal forvente os af den fremover.

Bliv MailChimp konsulent …eller noget andet smĂĄt


Af Mikael Rieck

|

29. november 2019

Bliv MailChimp konsulent

Alt for mange konsulenter og eksperter sigter bredt i håbet om at kunne tjene en masse penge. I dagens episode taler Anders og Mikael om, hvorfor det ikke nødvendigvis er en god ide, og hvordan det at fokusere på et lille område (fx MailChimp) kan være en langt bedre måde at skrue timeprisen op og sætte sig på tronen.

UndgĂĄ negative bankrenter – Find en ny online bank


Af Mikael Rieck

|

28. november 2019

UndgĂĄ negative bankrenter

For det fleste virksomheder gælder det, at bankerne tager en negativ indlånsrente. Det betyder altså, at det udover gebyrer koster dig penge at opbevare dine hårdt tjente penge på en bankkonto. Derfor leder mange efter alternative løsninger. Men er det nødvendigvis så let som blot at se på indlånsrenten? Det er emnet i dagens episode, hvor Anders og Mikael kommer vidt omkring.

SĂĄdan skaber du en online dialog – Personligt og engageret


Af Mikael Rieck

|

27. november 2019

SĂĄdan skaber du en online dialog

Mere og mere af vores liv leves online og behovet for menneskelig kontakt er ikke blevet mindre. De online virksomheder, der kommer til at få succes, er derfor dem, der forstår at engagere og kommunikere med deres kunder. Dagens episode handler om, hvordan du som ejer af en hjemmeside eller shop kan tage aktive skridt for at sætte dialogen i gang med dine potentielle kunder og fans.

Sæt dig ind i reglerne selv – Aff. netværket gør det ikke for dig


Af Mikael Rieck

|

26. november 2019

Sæt dig ind i reglerne selv

Når du driver online forretning (og i denne episode affiliate forretning), så er der rigtig mange regler og love, du bliver nødt til at kende til. Uvidenhed fritager ikke for ansvar, og hvis du stoler på, at affiliatenetværket eller andre samarbejdspartnere har sikret din ryg, så tager du fejl. I dagens episode taler Anders og Mikael om hvilke ting, du bliver nødt til at kende til, og hvorfor du potentielt løber en stor risiko, hvis du ikke gør.

Skiftet fra timeløn til “forretning” – SĂĄdan ville vi gøre det


Af Mikael Rieck

|

25. november 2019

Skiftet fra timeløn til "forretning"

Som selvstændig konsulent, håndværker eller en anden profession, der modtager betaling pr. time, der bliver arbejdet, så kan det være attraktivt at arbejde efter at skifte over til en forretningsform, der ikke er timeafhængig. Men hvilken retning man skal bevæge sig i, hvorfor og hvordan man gør det i praksis kan være svært. I dagens episode hører du, hvordan Anders og Mikael ville foretage det skifte.

At drive affiliateforretning – SĂĄdan skal du IKKE gøre det


Af Mikael Rieck

|

22. november 2019

At drive affiliateforretning

Når du som webshop ønsker at arbejde med affiliates, så er det vigtigt hele tiden at have fokus på og forståelse for det samarbejde og de aftaler, der er indgået. En sjælden gang imellem er der annoncører, der glemmer det, og derfor taler Anders og Mikael i dagens episode om en konkret case, som er kørt helt af sporet.

Optimering af din EPC – hos en specifik annoncør


Af Mikael Rieck

|

21. november 2019

Optimering af din EPC

Som affiliate har man ofte et godt overblik over, hvilke affiliateprogrammer der klarer sig godt og leverer en høj EPC, og hvilke programmer der klarer sig dårligt. For at forbedre EPC er der nogle forskellige tiltag, man kan gøre, og uanset om de gøres ved en lav EPC eller ej, så vil de gavne din affiliateforretning.

Skal du sælge links – fra din webshop


Af Mikael Rieck

|

20. november 2019

Skal du sælge links

På baggrund af et spørgsmål på Marketers.dk forummet, så taler Anders og Mikael i dagens episode om, hvorvidt man som webshop kan eller bør sælge links og tjene på det. Debatten kommer hurtigt til at handle om, hvilke andre ting man som webshop med fordel kan gøre, og hvordan man undgår at tage en unødig risiko.

SEO – SĂĄdan vender du nedgang – NĂĄr Googles hammer rammer dig


Af Mikael Rieck

|

19. november 2019

SEO - SĂĄdan vender du nedgang

I dagens episode af Marketers Morgen taler Anders og Mikael om, hvordan man kan positionere sig selv, og hvorfor det er vigtigt at tænke sig grundigt om, når man vælger et job. Det bør nemlig ikke være lønnen (til at starte med), der bliver den afgørende faktor. Der kan ligge meget mere værdi i at komme til den rigtige virksomhed og arbejde sammen med de rigtige personer.

PositionĂ©r dig selv optimalt – til et godt betalt konsulentjob


Af Mikael Rieck

|

18. november 2019

Positionér dig selv optimalt

I dagens episode af Marketers Morgen taler Anders og Mikael om, hvordan man kan positionere sig selv, og hvorfor det er vigtigt at tænke sig grundigt om, når man vælger et job. Det bør nemlig ikke være lønnen (til at starte med), der bliver den afgørende faktor. Der kan ligge meget mere værdi i at komme til den rigtige virksomhed og arbejde sammen med de rigtige personer.

Tjen de lette affiliatepenge – SĂĄdan har andre gjort det


Af Mikael Rieck

|

15. november 2019

Tjen de lette affiliatepenge

Baseret pĂĄ en trĂĄd i Marketers forummet taler Anders og Mikael om forskellige succeshistorier om, hvordan folk har tjent gode penge via affiliate, adsense og andre online metoder. Der er mange sjove cases imellem og inspiration til dig, der lytter med.

SĂĄdan optimerer du din skat – og betaler mindst muligt


Af Mikael Rieck

|

14. november 2019

SĂĄdan optimerer du din skat

Skat er uden sammenligning den største omkostning, du kommer til at have i dit liv, og derfor giver det også rigtig meget mening at optimere den, så du ikke betaler mere end loven kræver. I studiet er statsautoriseret revisor Jonas Bødker-Iversen for at forklare, hvorfor og hvordan du bør optimere din skat, og hvorfor det er rigtig vigtigt at planlægge for at nå det bedste resultat.

Værdien af at læse fagbøger – Giver det mening at læse nye bøger


Af Mikael Rieck

|

13. november 2019

Værdien af at læse fagbøger

I dagens episode taler Anders og Mikael om at læse bøger, og hvordan man kan tilegne sig ny viden. Mikael elsker bøger, mens Anders lige p.t. er mere til at høre podcasts. Tråden i Marketers forum kommer blandt andet også ind på, hvorvidt det giver mening at læse bøger mere end en gang.