Marketers Morgen Podcast

Marketers Morgen podcast

Alle hverdage udkommer en ny episode på cirka 10 minutter. Emnerne tager udgangspunkt i aktuelle tråde fra forummet på Marketers.dk og handler om affiliate marketing og dermed online Marketing generelt. Dine værter er Anders Saugstrup og Mikael Rieck.

Abonnér her:
Apple iTunes, Android, Google Podcasts, Youtube, RSS eller Email.

Fordele ved en affiliate manager – Set fra en affiliates perspektiv


Af Mikael Rieck

|

1. december 2023

Fordele ved en affiliate manager

En affiliate manager bliver normalt hyret af en annoncør, men det betyder ikke, at affiliates ikke har gavn af det. Tværtimod. I dagens episode taler Anders og Mikael om de fordele, affiliates har ved at arbejde med en professionel affiliate manager, og hvorfor det ofte gavner deres forretninger.

Salget af EasyPractice – Påvirkningen af en stor pose penge


Af Mikael Rieck

|

30. november 2023

Salget af EasyPractice

For snart 2 år siden solgte Bo Møller sin forretning EasyPractice og tjente rigtig mange penge på salget. Det satte en masse tanker i gang, og derfor er Bo i studiet til en snak med Mikael omkring det, Bo selv i en e-mail har kaldt “Fuck You Money”. Episoden er 30 minutter lang, så læn dig godt tilbage med en kop kaffe.

Hvorfor bruge en affiliate manager – Se fra annoncørens vinkel


Af Mikael Rieck

|

29. november 2023

Hvorfor bruge en affiliate manager

På baggrund af et tråd i forummet på Marketers.dk taler Anders og Mikael i dag om de mange grunde, som en annoncør kan have til at benytte en affiliate manager. Som affiliate kan det være svært at se det fra den anden side, og som annoncør kan der være rigtig mange elementer, man ikke er opmærksom på.

Nyt job som Netflix CEO – Hvad bør Netflix gøre herfra?


Af Mikael Rieck

|

28. november 2023

Nyt job som Netflix CEO

Anders vil have nyt job og kommer i dag omkring en masse tiltag som Netflix med fordel kan implementere for at få en endnu større dominans. Om Anders får jobbet er uvist, men ellers er ideerne i hvert fald givet videre.

Eksotiske affiliatemuligheder – Når krisen begynder at kradse


Af Mikael Rieck

|

27. november 2023

Eksotiske affiliatemuligheder

Chris Remple (The Lazy Marketer) har for noget tid siden skrevet en artikel omkring blandt andet Forex Trading, investeringer i guld og meget andet. Det hele set fra et affiliate perspektiv. Der er voldsomt høje kommissioner at hente, så det taler Anders og Mikael om i dag.

Skal vi have AR briller? – Hvornår giver det mening


Af Mikael Rieck

|

24. november 2023

Skal vi have AR briller?

Anders og Mikael er ved at skrive ønskesedler til jul, og AR eller VR briller kunne godt være noget, der kommer på listen. Hvornår giver det det mening at købe dem? Kan de bruges til andet end sjov? Det og mange andre spørgsmål bliver besvaret i dagens podcast.

Døden for en $68 mia SEO industri


Af Mikael Rieck

|

23. november 2023

Døden for en $68 mia

Over de seneste 25 år har SEO industrien vokset sig stor sammen med Google og de andre søgemaskiner. Det har altid handlet om at komme til tops. Med AI og de (måske) ændrede søgemønstre hos brugerne, så kan det være, at SEO synger på sit sidste vers… Eller i hvert fald har ramt toppen, og derfor kun kan gå ned herfra.

Sleeknote er tilbage – Update med Mogens Møller


Af Mikael Rieck

|

22. november 2023

Sleeknote er tilbage

For snart 2 år siden blev Sleeknote solgt til amerikanske Drip. Siden da er der sket en masse ting, og næste kapital for Sleeknote er ved at blive skrevet. Mikael har Mogens Møller i studiet til en snak om, hvad der er sket siden, og hvad fremtiden kommer til at bringe.

$100K énmands abonnementsservice – Webdesign


Af Mikael Rieck

|

21. november 2023

$100K énmands abonnementsservice

Kan man tjene $100.000 pr. måned som webdesigner og endda via abonnement? Det er emnet for dagen episode, hvor Anders og Mikael taler om DesignJoy.co, og om hvordan høje priser og en no-bullshit tilgang kan have mange fordele hele vejen rundt.

Modvind på webshoppen – Når alt bliver værre


Af Mikael Rieck

|

20. november 2023

Modvind på webshoppen

Hvordan er fremtiden for webshops i en verden med globale mastodonter og AI? For mange ser fremtiden sort ud. Anders og Mikael taler om, hvordan fremtiden måske ser ud, og hvordan man kan positionere sig bedst muligt.

Sælgere, CRM data – og teknikforskrækkelse


Af Mikael Rieck

|

17. november 2023

Sælgere, CRM data

Baseret på en dialog med en ven fra en global medico virksomhed taler Anders og Mikael i dag om CRM, gammeldags sælgere og hvordan AI kan skræmme dem, der er teknikforskrækkede. Hvordan får man opsamlet god data og bruger den aktivt.

Arbejd langsomt – Lær nye måder at arbejde på


Af Mikael Rieck

|

16. november 2023

Arbejd langsomt

Det er ikke altid let at følge processer, og for mange danskere er det sjovere at være kreativ. Dagens emne handler om, hvordan man kan hjælpe medarbejdere til at følge processer, og hvorvidt det er noget, man kan lære, hvis man er en kreativ natur.

Effektivt og grønt – Analyse af store datamængder


Af Mikael Rieck

|

15. november 2023

Effektivt og grønt

Nogle gange glemmer vi de store datamængder, som eksempelvis Google ligger inde med. Anders og Mikael tager i dagens episode udgangspunkt i Google Maps, og hvordan AI har reduceret CO2 udslip og ventetid for bilister. Hvor kan store datamængder ellers udnytte AI, og hvordan kan der hentes penge på det? Det bliver der talt meget mere om i dag.

Hvor er AI jobs? – Måske er det for tidligt…


Af Mikael Rieck

|

14. november 2023

Hvor er AI jobs?

Selvom der er mange virksomheder derude, som kan have enorm gavn af AI, så er der utroligt få, der er begyndt at bruge det eller endda sætte sig ind i det. Det må betyde, at det stadig er tidligt. Anders og Mikael vender de mange muligheder i dagens episode.

AI i familien del 2 – Next level


Af Mikael Rieck

|

13. november 2023

AI i familien del 2

OpenAI har endnu ikke lavet en familiepakke til ChatGPT, så Anders må købe 5 enkelte licenser. Børnene skal flaskes op med de mange AI muligheder for at være klar til fremtiden, der kommer. De mange muligheder bliver banebrydende for måden vi arbejder på.

Google SGE – Fremtidens search og effekten heraf


Af Mikael Rieck

|

10. november 2023

Google SGE

Googles Search Generative Experience kommer potentielt til at vende op og ned på en masse online forretninger. Mister alle hjemmesider det meste af deres trafik, bliver der skabt en nedadgående spiral, og hvordan positionerer man sig bedst. Det og meget mere bliver vendt i dagens episode.

AI i familien – Kreative ideer til brug


Af Mikael Rieck

|

9. november 2023

AI i familien

Anders har været på tur med familien og ChatGPT har stået for underholdningen undervejs. De har spillet spil og ramt muren for, hvor meget man må prompte pr. time. Bliv inspireret til helt ny familieunderholdning.

Funding vs. Bootstrapped – Rød eller sort bundlinje


Af Mikael Rieck

|

8. november 2023

Funding vs. Bootstrapped

At bygge en virksomhed op er ikke noget lille bedrift. At gøre det succesfuldt er endnu sværere. Skal virksomheden vokse ved hjælp af penge udefra, eller skal den vokse via egne indtægter. Anders og Mikael deler fordele, ulemper og holdninger.

Content sites for annoncører – Giver det mening at lave dem selv?


Af Mikael Rieck

|

7. november 2023

Content sites for annoncører

Baseret på en forespørgsel Mikael har fået, så handler podcasten i dag om, hvorvidt webshops skal producere deres egne content sites eller hellere overlade det til deres affiliates. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Mikael er ikke i tvivl om sit syn på sagen.

Øvelse for ledere – Show it don’t say it


Af Mikael Rieck

|

6. november 2023

Øvelse for ledere

Som leder er det fint at fortælle medarbejderne, hvordan man gerne vil have ting gjort. Kan man samtidig selv vise det, så giver det et vigtigt ekstra element. Anders og Mikael taler om konkrete eksempler på, hvordan man som leder kan vise tingene.