Marketers Morgen Podcast

Marketers Morgen podcast

Alle hverdage udkommer en ny episode på cirka 10 minutter. Emnerne tager udgangspunkt i aktuelle tråde fra forummet på Marketers.dk og handler om affiliate marketing og dermed online Marketing generelt. Dine værter er Anders Saugstrup og Mikael Rieck.

Abonnér her:
Apple iTunes, Android, Google Podcasts, Youtube, RSS eller Email.

Personlig Branding – Hvorfor og hvordan det skaber kunder


Af Mikael Rieck

|

20. maj 2024

Personlig Branding

Personlig branding har altid været vigtigt. Mennesker handler med mennesker, og vi vil gerne samarbejde med personer, som vi kan lide og har noget tilfælles med. Mikael har inviteret David Jeppesen i studiet til en dialog om, hvordan man kan bruge personlig branding på blandt andet LinkedIn. Faglighed, kvalitet og hyppighed er på bordet. Lyt med, hvis du gerne vil brande dig selv bedre og mere, end du gør i dag.

Fagligt netværk gennem 15 år – SOG (Sjællands Online Gruppe)


Af Mikael Rieck

|

17. maj 2024

Fagligt netværk gennem 15 år

Med 15 år på bagen har SOG lige fejret jubilæum. 4 af de oprindelige medlemmer er stadig tilbage, og en masse nye og spændende profiler er kommet til. Hør lidt mere af historien og om hvorfor gruppen er blevet den succes og det fællesskab, som var planen fra starten.

Du starter fra nul – Ingen penge og kun ChatGPT


Af Mikael Rieck

|

16. maj 2024

Du starter fra nul

I dag har Anders og Mikael en spændende øvelse, hvor de ikke har nogen penge og kun må bruge ChatGPT til at skabe en forretning. På lidt over 10 minutter kommer de med deres tilgang til den problemstilling, og de vælger at angribe det på ret forskellige måder.

Er Vesten relevant længere? – En snak om makrobilledet


Af Mikael Rieck

|

15. maj 2024

Er Vesten relevant længere?

Mikael er kommet forbi flere interviews, hvor britiske journalister er blevet sat til vægs og deres holdninger gjort til skamme. Derfor taler Anders og Mikael i dag om et makrobillede af, hvor “Vesten” er i dag, hvor vi er på vej hen, og om der overhovedet er nogen til at “tage over”.

En AI agent er 10x en ai – Hvorfor agenter er så stor en ting


Af Mikael Rieck

|

14. maj 2024

En AI agent er 10x en ai

Baseret på en Youtube video tager Anders os gennem en verden af AI agenter, og hvorfor det at have en (eller flere) agenter gør en stor forskel i både produktivitet, men også i områder, der kan behandles sideløbende og i felter udenfor ens ekspertiseområde.

Tiltrække de rigtige profiler – For lande, byer og virksomheder


Af Mikael Rieck

|

13. maj 2024

Tiltrække de rigtige profiler

Præsidenten fra El Salvador har udlovet 5000 pas (og statsborgerskaber) til de rigtige profiler. Det og en 0% skat skal trække ressourcer til landet. Anders og Mikael taler om, hvem der har gjort noget lignende, erfaringerne med det og hvorfor det kan fungere rigtig godt.

Find de gode affiliates – som annoncør


Af Mikael Rieck

|

10. maj 2024

Find de gode affiliates

Alle vil gerne finde og tiltrække de gode affiliates, men det er ofte lettere sagt end gjort. I dagens episode kommer Anders og Mikael omkring de 4 steps, der skal til for at onboarde de helt rigtige affiliates.

Vilde udfald – på bedste affiliateprogrammer


Af Mikael Rieck

|

9. maj 2024

Vilde udfald

Indimellem er der affiliate succeshistorier, der er svære at forstå. De kan bruges til inspiration for andre annoncører, så man kan opleve lignende resultater. Affiliates kan (når alt flasker sig) skabe enorme resultater i form af øget omsætning, trafik og synlighed på nettet.

AI data draught – LLM modellerne løber tør for data


Af Mikael Rieck

|

8. maj 2024

AI data draught

Vi skal ikke meget længere frem end 2026 før nogle AI eksperter forudser, at AI modellerne løber tør for kvalitetsdata til at træne på. De er derfor allerede nu begyndt at kigge ind i, hvordan AI kan bruge data bedre, eller hvordan man eventuelt kan begynde at skabe sin egen syntetiske data at træne på.

Kreative produkttests – Skabe værdi og/eller branding


Af Mikael Rieck

|

7. maj 2024

Kreative produkttests

Der er mange måder at lave produkttests, og Anders har taget en stribe med i dagens episode. Både tests, der skaber værdi, men også som har potentiale til at gå viralt, og derfor kan være med til at skabe branding og opmærksomhed.

Google Paywall – Skal du betale for søgeresultater?


Af Mikael Rieck

|

6. maj 2024

Google Paywall

Et af de nyeste rygter handler om, at Google vil indføre en Paywall på deres GSE løsning (AI baserede søgeresultater). Historien har ikke så mange konkrete detaljer, så Anders og Mikael forestiller sig en fremtid med et sådan produkt, og hvorvidt det overhovedet vil kunne fungere i den brede befolkning.

Beskyt familie og venner – Hvordan kan du sikre dem mod scams?


Af Mikael Rieck

|

3. maj 2024

Beskyt familie og venner

Når du lytter med her, er du helt sikkert en af de 2 i hele din folkeskoleklasse, som ved mest om, hvordan man beskytter sig mod hackere, phising, fake profiler, social engineering angreb osv. Måske er det dit job at lære din omgangskreds om emnet også?

Dit nye liv uden arbejde – Sådan ser din dag ud om 15 år


Af Mikael Rieck

|

2. maj 2024

Dit nye liv uden arbejde

Vi tænker 10-15 år ud i fremtiden i denne episode. Du har mistet dit arbejde til AI og humanoid robotter, og der kommer ikke nye jobs, som du kan klare bedre end robotterne. Hvordan bliver dit liv? Hvordan ser en dag på borgerløn ud, når alting er i overflod?

Gennemsigtighed i affiliate marketing – 4 punkter du skal have styr på


Af Mikael Rieck

|

1. maj 2024

Gennemsigtighed i affiliate marketing

Det er absolut ikke nemt at arbejde i marketing. Særligt ikke, hvis du ønsker at forstå alt, hvad der foregår. Mikael fortæller i dag om, hvordan flere ecommerce købmænd har svært ved at gennemskue deres affiliate marketing setup og de 4 punkter, som ofte spænder ben for øget gennemsigtighed.

RWA Projects – BlackRock rører på sig


Af Mikael Rieck

|

30. april 2024

RWA ProjectsGoogler man RWA så kommer der noget op om Rwanda. Dagens emne handler dog om Real World Assets, og hvorfor blockchain, Blackrock og Coinbase muligvis har set lyset og kommer til at tjene rigtig mange penge på det fremadrettet.

Spørgsmål til dig selv – Stil dem hvert kvartal


Af Mikael Rieck

|

29. april 2024

Spørgsmål til dig selv

I dag bevæger Anders og Mikael sig i retning af personlig udvikling, refleksion og selvindsigt. Med udgangspunkt i en liste fra Greg Isenberg vender de, hvorfor det kan give stor værdi at stille sig selv relevante spørgsmål løbende samt hvilke.

Ejendomsmarkedet i Kalundborg – En investeringscase?


Af Mikael Rieck

|

26. april 2024

Ejendomsmarkedet i Kalundborg

Selvom episoden tager udgangspunkt i en lokal case, så kan tanken og processen bruges alle steder. Mikael har kigget ind i boligmanglen i Kalundborg, og hvorfor det kan være en rigtig interessant forretningscase.

Hvornår er du klar til et nyt marked – E-commerce – Sådan tester du markedet


Af Mikael Rieck

|

25. april 2024

Hvornår er du klar til et nyt marked

Alt for mange e-commerce virksomheder lader deres mavefornemmelse bestemme, hvilket marked de skal åbne som det næste. Daniel Chabert fra PurpleFire er i studiet for at fortælle om en datadreven tilgang til at åbne nye markeder. Det behøver ikke at være så svært at teste flere markeder af samtidig, uden at det koster de helt store summer.

Hvis du blev student i 2024 – Hvad ville du så gøre?


Af Mikael Rieck

|

24. april 2024

Hvis du blev student i 2024

Det varer ikke længe inden en nyt hold studenter er klar til den store verden. Anders og Mikael taler om, hvilke ting de selv ville gøre, hvis det var dem, som stod med en ny studenterhue på til sommer.

Dataforurening i AI – Kan få store konsekvenser


Af Mikael Rieck

|

23. april 2024

Dataforurening i AI

Uanset om det er sundhedsvæsenet eller selvkørende biler. AI bliver en større og større del af dagligdagen, og derfor er Data Poisoning blevet et vigtigt emne. Både at forstå, men også at vide eksisterer. Cybersecurity nichen har fået et helt nyt ben i deres forretninger.