Marketers Morgen Podcast

Marketers Morgen podcast

Alle hverdage udkommer en ny episode på cirka 10 minutter. Emnerne tager udgangspunkt i aktuelle tråde fra forummet på Marketers.dk og handler om affiliate marketing og dermed online Marketing generelt. Dine værter er Anders Saugstrup og Mikael Rieck.

Abonnér her:
Apple iTunes, Android, Google Podcasts, Youtube, RSS eller Email.

Forbedring af bouncerate – for et affiliate website


Af Mikael Rieck

|

7. maj 2021

Forbedring af bouncerate

Baseret på en tråd i Marketers.dk forum taler Anders og Mikael i dag om, hvad bounce rate er, og hvorvidt det overhovedet er en væsentlig ting at fokusere på som affiliate. Bounce rate kan være relevant, men svinger meget og er nok et af de mindre vigtige nøgletal at kigge på, når man arbejder som affiliate.

Interesse Affiliate – Vinklen som sikrer følgere


Af Mikael Rieck

|

6. maj 2021

Interesse Affiliate

I dagens podcast kommer Anders og Mikael omkring endnu en “type” affiliate, som nu er navngivet Interesse Affiliate. Konceptet er en variation og kombination af niche affilites og influencer affiliate med en lidt bredere tilgang. For de rigtige personer kan dette bygges op til at være en rigtig god forretning.

Fremtiden er remote – Dialog med 2500 virksomheder


Af Mikael Rieck

|

5. maj 2021

Fremtiden er remote

Hvis der er noget, vi har lært af Corona nedlukningerne, så er det, at vi sagtens kan finde ud af at arbejde hjemmefra. I dagens podcast tager Anders og Mikael udgangspunkt i en dialog med 2500 virksomheder og deres syn på, hvordan virksomheden i fremtiden kommer til at være langt mere remote, spare penge, blive mere effektiv og samtidig give medarbejderne en bedre arbejdsplads.

ROAS vs Affiliate ROAS – Tjen penge på at kende forskel


Af Mikael Rieck

|

4. maj 2021

ROAS vs Affiliate ROAS

For dig som annoncør er det vigtigt at kende din ROAS. Men det er endnu vigtigere at forstå, hvorfor man ikke kan sammenligne en affiliate ROAS og en almindelig ROAS direkte. I dagens episode gennemgår Anders og Mikael de forskelle, der er, og hvordan de alle kan være med til at skabe et endnu bedre affiliateprogram for dig som annoncør.

Køb udløbne domæner – En del af dit linkbuildingmix


Af Mikael Rieck

|

3. maj 2021

Køb udløbne domæner

Der findes rigtig mange steder, hvor man kan købe udløbne domæner til både få og mange penge. I dagens episode taler Anders og Mikael om, hvordan udløbne domæner kan være en fantastisk del af et linkbuildingmix, hvad det koster, hvorfor det er en attraktiv pris pr. link, og hvilke faldgruber der eventuelt kan være, når man skal finde de bedste domæner.

AI på Youtube – Alt bliver shopable på video


Af Mikael Rieck

|

30. april 2021

AI på Youtube

I dagens episode skal vi igen have lidt fra “fremtiden”. Anders og Mikael taler om en af de seneste udmeldinger fra Google, som handler om, hvordan Google via AI vil gøre alt, hvad du ser på Youtubes videoer “shopable”. Hvis det kommer til at fungere, så giver det en kæmpe fordel til Google og kan være rigtig interessant for webshops at følge med i.

FIRE affiliate – del 1 – Økonomisk uafhængighed


Af Mikael Rieck

|

29. april 2021

FIRE affiliate - del 1

Konceptet FIRE (Financial Independence Retire Early) har mange følgere, og affiliate marketing kan være et rigtig godt redskab til at nå de mål. Lyt med til dagens episode og hør, hvorfor FIRE er spændende, og hvordan ens målsætninger kan nås hurtigere ved at udnytte mulighederne i affiliate marketing.

Har linksalg indflydelse på SEO? – Hvor flyder linkjuicen hen


Af Mikael Rieck

|

28. april 2021

Har linksalg indflydelse på SEO?

På baggrund af en tråd i Marketers.dk forummet taler Anders og Mikael i dag om, hvorvidt det kan skade hjemmesider at sælge links og dermed at linke ud til andre hjemmesider. I podcastet får du både Anders og Mikaels indsigter, men hører også hvad blandt andet SEO ekspert Thomas Rosenstand har at sige om emnet.

Den bedste start for en ung affiliate – At tjene de første kommissioner


Af Mikael Rieck

|

27. april 2021

Den bedste start for en ung affiliate

Her i 2021 er der kommet rigtig godt gang i affiliate marketing, og mange nye affiliates har meldt sig på banen. Blandt andet Tik Tok har skabt en masse trafik. Derfor handler dagens podcast om, hvordan man som helt ny og ung affiliate kan få den bedste start, og hvilke ting man som minimum skal vide noget om.

Skift af platform til webshop – Tanker fra konkret case


Af Mikael Rieck

|

26. april 2021

Skift af platform til webshop

Græsset er ikke altid grønnere på den anden side, men nogle gange bliver man alligevel nødt til at skifte sin webshopplatform. I dagens podcast fortæller Mikael om erfaringer fra en kunde, han hjælper, som står overfor at skulle flytte hele 14 webshops fra en låst løsning til en mere åben platform. Der er helt sikkert en opgave der kan give hår på brystet og søvnløse nætter. Hør blandt andet, hvor Mikael har lagt en stor del af sin energi, allerede INDEN bureauet er hyret ind.

Få nu styr på dine passwords – Ulykken venter om hjørnet


Af Mikael Rieck

|

23. april 2021

Få nu styr på dine passwords

Med utallige services, tjenester og tools online, så har vi alle et hav af passwords for at logge ind. Alt for mange tager ikke deres password sikkerhed seriøst eller har ikke indblik i, hvor usikre deres passwords egentlig er. Lyt med til dagens podcast og hør, hvad der skal til for at gøre din tilgang til passwords bedre og hvilke tjenester, der eventuelt kan hjælpe dig til langt større sikkerhed.

Find nye content affiliates – 3 konkrete idéer du kan løbe med


Af Mikael Rieck

|

22. april 2021

Find nye content affiliates

Som annoncør er det ofte populært at få lov til at blive fremhævet som virksomhed, eller via de produkter man sælger på hjemmesider for content affiliates. Men at finde de content affiliates er ikke altid lige let. I dagens podcast får du derfor 3 konkrete råd til, hvordan du selv kan begynde at lede.

6 grunde til at hæve provisionen – på dit affiliateprogram


Af Mikael Rieck

|

21. april 2021

6 grunde til at hæve provisionen

At fastsætte den “rigtige” kommission på sit affiliateprogram kan være en svær opgave som annoncør. I dagens podcast taler Anders og Mikael om 6 grunde til, at den kommission man har sat, muligvis er sat alt for lavt. Det spørgsmål, man kan stille sig selv, er også, om det samme kan have en positiv effekt på andre former for betalt annoncering, man kører.

Værdien af forumlinks mv. – Giver de overhovedet mening?


Af Mikael Rieck

|

20. april 2021

Værdien af forumlinks mv.

Det har altid været relativt let at få links fra fora og profilsider, men giver de overhovedet værdi? I studiet er endnu engang Nico Razvani fra Rank Base for at tage en dialog med Mikael om, om den slags links overhovedet giver mening. Hvis ja, hvordan bør man så gribe det an for at få mest mulig effekt ud af det.

Skift fra Mobile First til Mobile Only – Mulig massiv påvirkning på vej?


Af Mikael Rieck

|

19. april 2021

Skift fra Mobile First til Mobile Only

Baseret på en undersøgelse af +5 millioner URL’er, så er der overraskende mange sites, der potentielt kan blive meget hårdt ramt, når Google skifter 100% over til udelukkende at indeksere og ranke websites baseret på deres mobile version. Lyt med til dagens podcast og forstå den udfordring, vi står foran, og hvordan du relativt let kan teste, om dit website er et af dem, der potentielt bliver ramt.

SERP Clinic – Græsslåmaskiner under luppen


Af Mikael Rieck

|

16. april 2021

SERP Clinic

Der er rigtig mange affiliatesider, der går efter søgeord i hus og have nichen (og med stor succes). Alligevel kan mange af de sider, hvis du spørger Anders og Mikael, forbedres og dermed blive endnu bedre og mere brugbare for læserne. I dagens episode bliver der derfor givet feedback på sider omkring græsslåmaskiner.

Skab kreative (ikke betalte) links – Idéer du kan løbe med


Af Mikael Rieck

|

15. april 2021

Skab kreative (ikke betalte) links

Linkbuilding er stadig en super vigtig disciplin i forhold til at ranke godt i Googles søgemaskine. Hvis man ikke vil betale for links, hvad gør man så? I dag har vi Nico Rezvani fra Rank Base i studiet til en snak om kreative metoder til at få skabt flere links til sit site.

WordPress SEO – En bedre løsning end Yoast?


Af Mikael Rieck

|

14. april 2021

WordPress SEO

Yoasts SEO plugin til WordPress har længet været standarden, når man skulle optimere sit WordPress site. Nu har en ny spiller meldt sig på banen med en rigtig interessant løsning. Det er emnet for dagens episode, hvor Anders og Mikael taler om RankMath pluginnet.

UGC Affiliate – Lad brugerne skrive dit indhold


Af Mikael Rieck

|

13. april 2021

UGC Affiliate

At skrive (eller få skrevet) indhold er ofte en enten tidskrævende proces eller en der koster en del penge. Derfor er der en kæmpe fordel, hvis du kan bruge et koncept, der i høj grad får brugerne til at generere indholdet til dig. Som en disclaimer skal det siges, at denne idé muligvis kan være på kanten af loven, så tænk dig om, inden du løber med idéen.

Skab en millionforretning – Ved hjælp af $40 analyser


Af Mikael Rieck

|

12. april 2021

Skab en millionforretning

Hvem vil ikke gerne bygge en millionforretning? I dagens podcast kan du høre, hvordan du ved hjælp af en relativ enkel proces kan få kunder til at efterspørge dine ydelser og få dem til selv at ville købe fra dig. Processen gør endda, at du undervejs kan oparbejde en anstændig timeløn og samtidig gøre det ved hjælp af en mere eller mindre step-by-step proces.