Marketers Morgen Podcast

Marketers Morgen podcast

Alle hverdage udkommer en ny episode på cirka 10 minutter. Emnerne tager udgangspunkt i aktuelle tråde fra forummet på Marketers.dk og handler om affiliate marketing og dermed online Marketing generelt. Dine værter er Anders Saugstrup og Mikael Rieck.

Abonnér her:
Apple iTunes, Android, Google Podcasts, Youtube, RSS eller Email.

Byg en niche pricerunner – og slå dem på features


Af Mikael Rieck

|

3. februar 2023

Byg en niche pricerunner

PriceRunner er en kæmpe succes og gør det rigtig godt. De favner bredt, og derfor taler Anders og Mikael i dag om, hvordan man kan konkurrere med PriceRunner i mindre nicher. Både ved at gøre noget andet, noget bedre, noget mere og med større fokus og ekspertise.

Merlin og andre Chrome AI extentions – Hurtigere, nemmere og bedre


Af Mikael Rieck

|

2. februar 2023

Merlin og andre Chrome AI extensions

Er det snyd eller forkert at bruge AI til at hjælpe dig med at skrive bedre indhold, kommentarer eller andre former for kommunikation? Det er der nogen, der mener. Anders og Mikael taler i dag om +4 forskellige Chrome Extensions, der via AI kan hjælpe dig med at gøre en masse arbejde nemmere i dagligdagen, og som derfor kan være med til at spare tid, gøre dig mere effektiv og måske endda levere nogle bedre resultater.

Genvej til influencers – på dit affiliateprogram


Af Mikael Rieck

|

1. februar 2023

Genvej til influencers

Rigtig mange leder efter influencers at samarbejde med ud fra diverse metrics (followers, likes, engagement, osv.). I dagens podcast taler Anders og Mikael om en anden måde at indlede samarbejder med influencers, og som har vist sig at have en langt højere hitrate end “kold kanvas” metoden.

Sælg (oversete) produkter – Dem andre ikke ser værdien i


Af Mikael Rieck

|

31. januar 2023

Sælg (oversete) produkter

Misfit Market sælger nedfaldsfrugt for næsten $400M, og historien bag er rigtig interessant. Anders og Mikael taler i dag om en række forretningsmuligheder, som måske kan inspirere dig til at lede efter muligheder, der hvor alle andre ikke kigger. Der er skabt mange store forretninger på den måde.

Hvad laver en affiliate manager? – De specifikke arbejdsopgaver


Af Mikael Rieck

|

30. januar 2023

Hvad laver en affiliate manager?

I forbindelse med, at Mikael er ved at ansætte flere affiliate managers, så fik Anders en ide om at optage et lille podcast, der kunne bruges til at forklare lidt mere omkring stillingen. Den optagelse er ikke offentlig, men i stedet udkommer dette podcast, som kommer omkring en stor del af de samme ting og giver et indblik i hverdagen hos en affiliate manager.

Du kan tjene penge på alt – Høj margin + markedsplads


Af Mikael Rieck

|

27. januar 2023

Du kan tjene penge på alt

Der er penge i næsten alle former for forretning og næsten ikke den ting, der ikke kan sælges. I dagens podcast taler Anders og Mikael om folk, der sælger besværgelser (spells) på markedspladsen Etsy. De sælger for millioner af kroner og har tusindvis af 5-stjernede reviews fra deres kunder. Har du globale briller på, så er potentialet stort.

Tænk mere eksponentielt – Meget bedre end lineær vækst


Af Mikael Rieck

|

26. januar 2023

Tænk mere eksponentielt

Baseret på eksempler fra bogen “Mentor to Millions” taler Anders og Mikael i dag om, hvordan man kan begynde at tænke mere eksponentiel vækst ind i sin forretning. De kommer blandt andet omkring Ginsu knivene (en $500M forretning) og app’en StarShop, som hurtigt blev installeret på 6 millioner mobiltelefoner via et strategisk samarbejde.

Diversificér din indkomst – Skab flere ben i affiliate taburetten


Af Mikael Rieck

|

25. januar 2023

Diversificér din indkomst

At skabe en affiliateforretning, som ikke er afhængig af en enkelt indtægtskilde eller en enkelt trafikkanal, er vigtigt for stabilitet og god nattesøvn. Det hjælper også til at give en bedre salgspris ved en exit. Anders og Mikael vender 6 områder, som du kan bruge som affiliate, hvis du gerne vil bygge et mere stabilt fundament.

Forbered dig på at flytte – Tanker og tiltag for unge mennesker


Af Mikael Rieck

|

24. januar 2023

Forbered dig på at flytte

Mange drømmer om at rejse ud i verden. Enten som ung eller på et senere tidspunkt. Dagens episode handler om, hvordan man evt. kan forberede sig på at flytte, men også i høj grad om, hvad der er muligt. Anders og Mikael kommer omkring alt fra sprog til skolevalg og fra lejebolig til exit beskatning.

Brug af noter – Tag dine noter til det næste niveau


Af Mikael Rieck

|

23. januar 2023

Brug af noter

Efter at have abonneret på Evernote i +7 år (og stadig gør det), så handler dagens podcast i dag om det at tage noter og i endnu højere grad, hvad der skal til for at bruge disse noter aktivt efterfølgende. Vi kan allerede her løfte sløret for, at der er AI med i en løsning, og at løsningen kan komme til at betyde en kæmpe forskel for værdien, du kan få ud af de noter, du har taget gennem tiden.

Tips til kontorudstyr – Det rette udstyr gør forskellen


Af Mikael Rieck

|

20. januar 2023

Tips til kontorudstyr

Når du arbejder mange timer bag en skærm, så gør det et stor forskel, at du har det rette udstyr at arbejde med. Anders og Mikael gennemgår i dag deres setup og forklarer, hvorfor de har valgt, som de har gjort, og hvilke ting de er ekstra glade for.

4 eksplosive produkt trends – og hvordan du finder flere


Af Mikael Rieck

|

19. januar 2023

4 eksplosive produkt trends

Kan du være firstmover og spotte trends tidligt, så kan du sætte dig på en stor markedsandel eller sikre dig førstepladserne på Google. Baseret på data fra trendingdata.substack.com taler Anders og Mikael i dag om 4 produkter, som er vækstet voldsomt i USA, og som muligvis kommer til at gøre det rigtig godt i Europa og Danmark også. Lyt med og bliv inspireret til din nye affiliate eller ecommerce forretning.

2 (forskellige?) ledertyper – Anders og Mikael


Af Mikael Rieck

|

18. januar 2023

2 (forskellige?) ledertyper

Hvordan du er som leder, eller hvordan du som medarbejder gerne vil have en leder er, er meget forskelligt. Anders og Mikael griber tingene an på lidt forskellige måder, men efter at have talt lidt frem og tilbage, så gør de egentlig meget det samme, men på lidt forskellige måder. Du kan bruge podcastet til inspiration for, hvad du skal eller ikke skal gøre i din egen specifikke situation.

7 feed optimerings hacks – Tilføj flere attributter til dit feed


Af Mikael Rieck

|

17. januar 2023

7 feed optimerings hacks

Rigtig mange e-commerce forretninger benytter produktfeeds, som udelukkende indeholder et minimum af informationer. Det er sjældent en optimal løsning, og dagens podcast handler derfor om, hvilke andre (lidt usædvanlige) attributter man som e-commerce kan vælge at tage med. Både til brug for sin egen annoncering, men også til hjælp for ens affiliates.

AI affiliateideer – ChatGPT laver det tunge arbejde


Af Mikael Rieck

|

16. januar 2023

AI affiliateideer

Som affiliate kan man sidde med en frygt om, hvad ChatGPT og lignende tools kommer til at gøre ved ens forretning. Forsvinder organisk trafik fra Google, behøver læserne ikke længere den information, man forsøger at give, eller sker der noget helt tredje? Anders og Mikael taler i dag om, hvilke muligheder en AI giver i forhold til at bygge nye redskaber, som brugerne har brug for, og som i høj grad også vil kunne bruges af affiliates.

8 sites til en lettere hverdag – Fra slidedesign til memes


Af Mikael Rieck

|

13. januar 2023

8 sites til en lettere hverdag

Vi har alle kun 24 timer i døgnet, og derfor er der mange fordele ved at finde metoder eller værktøjer til at gøre ting hurtigere, nemmere og bedre. I dagens podcast taler Anders og Mikael om 8 forskellige tools og hjemmesider, som kan hjælpe på forskellige måder. De kommer omkring et tool, der hjælper dig med at lære blindskrift, mens du læser din yndlingsbog, og et tool, som hjælper dig med at argumentere bedre i debatter.

Hvorfor og hvordan siger du “nej”? – Det er ikke altid så let


Af Mikael Rieck

|

12. januar 2023

Hvorfor og hvordan siger du "nej"?

Det er vigtigt at have “ja-hatten” på, men det er mindst lige så vigtigt at kunne sige “nej”. Anders og Mikael taler i dagens episode om, hvad der skal til for at sige nej, hvordan de selv griber det an, hvilke faldgruber der kan være og også et par løsninger på, hvordan man bliver bedre til at sige nej.

Hackathon AI Event – Kun fantasien sætter grænser


Af Mikael Rieck

|

11. januar 2023

Hackathon AI Event

Cutting edge inden for AI udvikling var at opleve på en Hackathon i San Francisco. Anders og Mikael kigger ind i den (muligvis) eksponentielle udvikling og taler om nogle af de sidste nye muligheder og kreative tilgange indenfor brugen af AI. De kommer blandt andet omkring, hvordan den digitale gud kårer “Church of GPT” som vinderen. Lyt med og forstå de mange muligheder.

27 måder at sætte satser på affiliateprogrammer


Af Mikael Rieck

|

10. januar 2023

27 måder

At sætte “den rigtige” affiliatesats spænder fra “meget enkelt” til “relativt komplekst”. Der er enormt mange muligheder for fleksibilitet, således at satsen matcher de ønsker og mål, man har som annoncør. Anders og Mikael vender de mange muligheder, og tæller man kombinationerne med, så er der nok langt mere end 27 muligheder.

Den enorme AI hype – Er den berettiget?


Af Mikael Rieck

|

9. januar 2023

Den enorme AI hype

Udviklingen indenfor AI går i rivende fart, og millioner af mennesker har taget det meget hurtigt til sig. Der er en masse hype omkring AI, og der bliver udviklet apps, software og koncepter på baggrund af GPT3 mv. Er det kommet for at blive, er det en boble, der springer, og hvad skete der med hele krypto og Web3 hypen fra 2021?