Når Online Marketers holder ferie så bliver det naturligvis dokumenteret

Når Online Marketers holder ferie så bliver det naturligvis dokumenteret

Som en lille sjov sommer event bad vi medlemmerne i Marketers forummet om at uploade billeder fra deres sommer(ferie) og vise hvordan de havde Marketers med på farten.

Det kom der rigtig mange spændende billeder ud af og dem skal du naturligvis ikke snydes for.

Først på banen var Helene Hillersdal fra RosendahlCoaching.dk som desværre måtte forholde sig i ro med en brækket fod (håber du er i bedring). At dømme ud fra billedet ser det ud til, at Helene er ved at se webinar med Michael Aagaard omkring konverteringsoptimering.

Helene

Nummer to der bød ind var Marcus Forsberg som åbenbart også havde brækket foden. Jeg ved ikke hvad I render og laver, men I skal vist passe lidt bedre på jer selv. Det er dog dejligt at se, at humøret stadig er til at læse og hjælpe i forummet.

marcus

Nummer tre blev jeg så lidt misundelig på. Selvom vejret i Danmark har været fantastisk denne sommer, så ser Kreta hvor Anders Vajhøj fra 3ferietilbud.dk valgte at tilbringe noget af sommeren, helt fantastisk ud. Det blå hav i baggrunden og den sikkert friskpressede appelsinjuice går man aldrig fejl af.

anders

Sørme om ikke også stakkels Kristoffer Føns bød ind med et billede. Han bliver åbenbart kørt hårdt, for det kunne kun blive til et billede fra kontoret hvor der måtte arbejdes. Det er da altid noget at Webjuice gutterne lader Kristoffer bruge lidt tid på at blive klogere i arbejdstiden 🙂

foens

Jeg selv (sagde hunden) havde valgt at tage iPad’en med ud i de svenske skove i håb om at få et Marketers billede sammen med en elg. Det lykkedes desværre ikke helt, så jeg har selv måtte klippe en ind på billedet.

med-elg

Jesper Petersen fra Ordklar.dk valgte at fejre sin sommer med at indkøbe en ny computerskærm. Tillykke med den. Man kan aldrig få en stor nok skærm 🙂

jesper

Vores egen WordPress ekspert Denni Gottfredsen måtte desværre også holde sin sommer på kontoret. Vi har følt med dig i varmen og håber at der var AirCon på kontoret.

denni

Thomas Brinch-Møller fra Danskelectives.de viser at han kan multitaske. Der kan både ses fodbold (finalen og naturligvis set i Tyskland) og læses lidt med i forummet. Det må have været en fantastisk vinderfest I har haft i det tyske.

thomas

Vi bliver i fodboldens tegn, da Niclas Grünberger fra Madmaskiner.dk valgte at tage Marketers med ind på Real Madrids stadion. Billedet kommer ind på en flot 2. plads som medlemmernes favorit billede i forhold til antal plusser (ikke at det var en konkurrence).

niclas

Mads Nordskov fra DigitalMads.dk valgte at tilbringe sommeren på et stort dansk gods. Jeg havde lidt håbet at jeg kunne lokke ham til at hoppe op på en mejetærsker i farten og tage et Marketers billede derfra, men et billede fra gårdspladsen er vi skam også glade for.

mads

Det Marketers billede der fik klart flest stemmer var Olof Pape’s lille Johanne (7 dage gammel og allerede Marketers fan). Et stort tillykke til både Olof og fruen med den lille princesse.

olof

Endnu et billede jeg er lidt misundelig på. Thomas Løwe Hansen var et smut i Bangkok og lod Marketers salgsside kigge med ud over byens skyline.

thomas-l

Den gode Simon Rohde har brugt sommerferie væk fra skolen til at knokle løs på sin egen forretning. Uddannelse er godt, men det er bedre at få stablet sin egen forretning på benene. Vi glæder os til at følge processen Simon.

simon

Og sidst, men absolut ikke mindst. Vores alle sammens Elisabeth Tejlmand fra Webpresence.dk som har hevet Marketers (og datteren) med til HC Andersens hus i Odense. I baggrunden kan vi vist se nogle skuespillere opføre lidt teater.

elisabeth

Et stort tak til alle jer der ville dele. Håber jeres sommer var fantastisk og lad os så få knoklet resten af 2014 og nå de mål vi har sat os.

/Mikael Out